Domino - Evo

755nm Alexandrit

A 755 nm-es lézerfény magas melanin abszorpciója miatt a leghatékonyabb eszköz szőrtelenítésre és pigment elváltozások kezelésésre Fitzpatrick IVes bőrtípusig. A nagy energiasűrűség, a nagy szpotméret (20 mm-ig), valamint az kimagaslóan nagy frekvencia lehetővé teszik a hatékony és gyors kezeléseket az emberi test bármely területén.

A készülék hatalmas előnye a versenytársakkal szemben, az extrém gyorsasága. Az akár 20 mm átmérőjű kör alakú szpotmérettel rendelkező Domino EVO készülék kezelőfejével, azonos beállítások mellett kétszer gyorsabban lehet kezelést végezni, mint egy 14 mm-es szpotméretű kezelőfejjel.

A Domino lézerkészülék dupla, ún. TWIN villanórésszel rendelkezik, ezért akár 7Hz-es, azaz 7 villanás/mp.-es gyorsaság is beállítható a készüléken. Ez az extrém gyorsaság komoly előnyt jelent a versenytársakkal szemben.

A készülék a megbízhatóságon és a hatékonyságon túl alacsony fenntartási költségekkel rendelkezik, mivel a villanócső élettartama nagyon hosszú (>1 000 000), és nincsenek egyszer használatos alkatrészei (pl. eldobható hűtőpatron vagy kezelőfej végződés) mint más gyártó lézereinél.

A Domino EVO gyári tartozékai a többféle spotmérettel rendelkező kezelőfejek, a különböző méretű léziók megfelelő kezeléséhez.

KINEK AJÁNLJUK?

Azoknak a felhasználóknak ajánljuk akik egy megbízható, extragyors, nagy szpotmérettel rendelkező ultrahatékony szőrtelenítő lézert keresnek.

BŐRHŰTÉS

A megfelelő komfort és a nem kívánt bőrsérülések elkerülése végett bőrhűtés alkalmazását javasoljuk. A készülékhez opcionálisan bőrhűtés csatlakoztatható, ami lehet direkt, vagy indirekt, (kontakt vagy léghűtéses rendszer). A készülék belsejébe beépíthető kontakt bőrhűtés, speciális adapter segítségével, hideglevegős bőrhűtő berendezéssel (pl. Zimmer), indirekt módon tudjuk hűteni a kezelt bőrfelületetet.

Mindkét esetben a kezelőfejhez csatlakoztatjuk a hűtést, így egy kézben elfér a teljes hűtéssel rendelkező kezelőfej.

 

Domino - Evo

Műszaki adatok

LÉZER

Alexandrit

HULLÁMHOSSZ

755 nm

BURST MÓD

max 3 pulzusig, az impulzus és az impulzusszünet hangolható

PULZUS IDŐ

0,3 - 300 ms

FREKVENCIA

max 7 Hz (7 villanás/mp)

SZPOTMÉRET

6 - 20 mm

ENERGIA

198 J/cm2

BŐRHŰTÉS

opcionális

ELEKTROMOS IGÉNY

200 - 240 V AC; 3,7kVA; 50 - 60 Hz

MÉRETEK, TÖMEG

530 x 1043 x 1060 mm; 150 kgAlkalmazási lehetőségek

Szőrtelenítés - PremiumLaser - Multifunkciós lézerek

Szőrtelenítés

hirsutismus
hypertrichosis
pseudofolliculitis barbae
nemkívánt szőr eltávolítása
(Fitzpatrick I-IV)

Pigmentált léziók - PremiumLaser - Multifunkciós lézerek

Pigmentált léziók

Café-au-lait foltok
lentigó

Videó