Light A

755nm Alexandrit

A Light széria egyik kedvelt lézere a Light A EVO típusú lézerkészülék, ami egy 755 nm-es Alexandrit lézermodult tartalmaz.

Az Alexandrit lézereket a szőrtelenítés „gold standarjaként” tartják számon. A 755 nm-es koherens, és mindig azonos hullámhosszúságú lézer fénye nemcsak elegendően mélyre jut a bőrszövetben ahhoz, hogy elérje a szőrtüszőket, de a melaninban való abszorpciója is kimagasló, míg a bőr más kromofóráiban (hemoglobin, víz) alacsony (jobb oldali grafikon). Ezért az Alexandrit lézerekkel folytatott kezelések, a melanin hőkárosodásához vezetnek, és szőrtelenítésre, valamint pigment elváltozások kezelésére használhatók.
Az Alexandrit lézerrel végzett beavatkozások biztonságosabbak, hatékonyabbak, kevesebb fájdalommal járnak, mint bármilyen más lézerrel (Dióda, Nd:Yag, stb.) végzett szőrtelenítés. Klinikailag bizonyított tény, hogy az Alexandrit lézerrel 6 hetente végzett 4. kezelés után a szőrszálak 80 %-a garantáltan eltávolítható, míg pl. IPL-el a szükséges kezelések száma 8-12 is lehet.

A Quanta System S.P.A. folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően az új EVO sorozatú készülékek megújult külsőt,
nagyobb kijelzőt, precízebb beállítási lehetőségeket, könnyen guruló 3 állásos görgős lábakat, valamint strapabíró
optikai szálat kaptak.

A lézeres szőrtelenítés az egyik legnagyobb szegmenst képviseli az esztétikai piacon, ezért is fontos, hogy a szakemberek a lehető legmodernebb technológiákat, valamint biztonságos és hatékony készülékeket használjanak.

A Quanta Light A EVO rendszere max 16 mm-es szpotméretű lézerfénnyel tud szőrtelenítő kezelést végezni, mely több mint kétszer nagyobb területet fed le egyetlen lövéssel mint egy 10 mm átmérőjű lézer szpotmérete.
Mindezt 2 Hz-es frekvencával teszi, ami 2 villanást jelent másodpercenként. A beépített lövésszámláló alapján pontosan nyilvántartható az egyes kezelések lövésszáma.

A készülék nagyon alacsony fenntartási költséggel üzemel, mivel nincsenek eldobandó alkatrészei, a villanócső élettartama több mint 800.000 lövés. A villanócső elhasználódását követően elegendő csak a villanócsövet és néhány esztétikai elemet (lencsét) kicserélni.

KINEK AJÁNLJUK?

Azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akiknek fontos a gyorsaság, a megbízhatóság, és az alacsony fenntartási költségek, valamint vendégeinek leghatékonyabb szőrtelenítése.

Light A

Műszaki adatok

LÉZER

Alexandrit

HULLÁMHOSSZ

755 nm

BURST MÓD

max 3 pulzusig, az impulzus és az impulzusszünet hangolható

PULZUS IDŐ

0,3 - 300 ms

FREKVENCIA

max 10 Hz (10 villanás/mp)

SZPOTMÉRET

6 - 16 mm

ENERGIA

max 120 J/cm2

BŐRHŰTÉS

opcionális

ELEKTROMOS IGÉNY

200 - 240 V AC; 3.7 kVA; 50 - 60 Hz

MÉRETEK, TÖMEG

530 x 1043 x 1060 mm; 150 kgAlkalmazási lehetőségek

Szőrtelenítés - PremiumLaser - Multifunkciós lézerek

Szőrtelenítés

hirsutismus
hypertrichosis
pseudofolliculitis barbae
nemkívánt szőr eltávolítása
(Fitzpatrick I-IV)

Pigmentált léziók - PremiumLaser - Multifunkciós lézerek

Pigmentált léziók

Café-au-lait foltok
lentigó

Videó