Light C - Evo

532nm Nd:YAG1064nm Nd:YAG

A felszíni érelváltozások kezelésére a 1064 nm-es Neodymium:YAG lézernél az 532 nm-es Nd:YAG lézer fénye ideálisabb. Az 532 nm-es KTP lézerrel azonos hullámhosszúságú kettőzőtt Nd:YAG melaninban és hemoglobinban való elnyelődése jelentősen jobb (~10x) mint a 1064 nm-é. Az 532 nm-es hullámhossz alacsony behatolási mélysége miatt a felszínen nyelődik el, ezért kizárólag bőrfelszínhez közeli kezelésekre használható. A magasabb hemoglobin és melanin abszorpció miatt a pigment és vaszkuláris kezelések fájdalomszegényebbek, alacsonyabb energiasűrűséggel is hatékonyabbak, mint pl. a 1064 nm-rel, vagy 808, 880, 940, vagy 980 nm-es dióda lézerekkel végzett kezelések.

A Quanta Light C EVO készülékben megtalálható a Light B EVO sokoldalúsága, egy olyan ismert és keresett hullámhosszal kiegészítve, mint az 532 nm.

A készülék rendelkezik, beépített kontakt bőrhűtéssel, de opcionálisan a ScinCryo adapter segítségével külső hideglevegős bőrfelület hűtő berendezést is csatlakoztathatunk a kezelőfejhez (pl.: Zimmer bőrhűtő)

Amennyiben szeretnénk az Nd:YAG kristály által nyújtott valamennyi hullámhosszt kihasználni, a Light C EVO tovább bővíthető 1320 nm-es Nd:YAG egységgel, mely ideális feszesítésre, bőrfiatalításra. Ezen felül a TWAIN gyorscsatlakozóval akár 2940 nm-es Er:YAG fejjel vagy akár IPL kezelőfejjel is bővíthetjük a készüléket.

A készülék valamennyi görgős lába gumi futófelületű és 3 pozícióban állítható (teljesen fix, csak egyenes irányban mozgó, vagy 360o-ban forgó), így könnyű lesz a nehéz lézer mozgatása, megfelelő irányba állítása.

A készülék fenntartási költsége nagyon alacsony, mivel a működés nem igényel eldobandó, egyszer használatos alkatrészeket, valamint a villanócső várható élettartama több mint 2.000.000 lövés.

Valamennyi EVO szériás készülék a bekapcsolástól számított 2 percen belül használható, normál 220 Voltos dugvillával rendelkezik, és 16A-es lomha biztosítékról üzemeltethető.

KINEK AJÁNLJUK?

Azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik komolyabban szeretnének érkezelésekkel és pigment kezelésekkel foglalkozni, akiknél a felszíni ér eredetű problémák (telangiektázia, póknévusz) kezelése éppoly gyakori mint pl. a visszerek kezelése.

Light C - Evo

Műszaki adatok

LÉZER

Neodymium:YAG

Neodymium:YAG

HULLÁMHOSSZ

532 nm

1064 nm

PULZUS IDŐ

max 25 ms

0,3 - 300 ms

FREKVENCIA

max 1 Hz

max10 Hz

SZPOTMÉRET

max 6 mm

2 - 16 mm

ENERGIA

max 95 J/cm2 @2 mm

max 500 J/cm2

BŐRHŰTÉS

integrált kontakt bőrhűtés

BURST MÓD

max 3 pulzusig, az impulzus és az impulzusszünet hangolható

ELEKTROMOS IGÉNY

200 - 240 V AC; 3,7 kVA; 50 - 60 Hz

MÉRETEK, TÖMEG

530 x 1043 x 1060 mm; 150 kgAlkalmazási lehetőségek

Vaszkuláris léziók - PremiumLaser - Multifunkciós lézerek

Vaszkuláris léziók

telangiectasia
hemangioma
seprűvénák
rosacea
venous lake

Pigmentált léziók - PremiumLaser - Multifunkciós lézerek

Pigmentált léziók

Café-au-lait foltok
dyschromia
lentigo
Becker nevus

Szőrtelenítés - PremiumLaser - Multifunkciós lézerek

Szőrtelenítés

pigmentált bőr szőrtelenítése

Sebészeti kezelések - PremiumLaser - Multifunkciós lézerek

Sebészeti kezelések

hegkezelés
műtéti hegek

Anti aging - PremiumLaser - Multifunkciós lézerek

Anti aging

kitágult pórusok
photorejuvenáció
bőrfeszesítés
bőrkisimítás
kollagénindukció

Videó