Quanta 585

585nm Dióda

Az elmúlt 20 esztendőben az 585 nm hullámhosszúságú lézereket széles körben használták az esztétikai és dermatológiai kezelések során, a bőr és az erek kezeléseinél. Az 585 nm festéklézerek a „gold standard”-ot jelentik ezen alkalmazási területeken. Mindennek ellenére, ez idáig az 585 nm lézerberendezések elterjedése korlátozott volt a fenntartási költségük, és a kezelést követő purpura kialakulása miatt. A Quanta 585 lézer készülék innovatív D-WMOPS TM technológia révén az első lézer, amely képes ugyanazt a hullámhosszt kibocsátani, mint a festéklézerek, mind folyamatos és pulzáló módban. Ez lehetővé teszi, hogy a kezeléseket bevérzések létrejötte nélkül végezzük, és nincsenek fenntartási és fogyóeszköz költségek sem.

A Quanta 585 lézer a vaszkuláris kezelések során jelentős előnnyel bír pl. a KTP 532 nm-es lézerekkel szemben, mivel az 585 nm-es hullámossz hemoglobinban való elnyelődése kétszer nagyobb mint az 532 nm-es hullámhossznak. Ebből kifolyólag a kezeléseket szélesebb körben tudjuk elvégezni, és kevesebb a nemkívánt mellékhatás. Minden bőrtípus jobban tolerálja az 585 nm-es lézerrel végzett kezelést, több energia jut el a célkromofórákhoz. Ezáltal nagyobb fokú véralvadás és érfalsérülés jön létre, amely tartósabb eredményhez vezet, és rövidebb kezelést követő felépülési idő.

KIEGÉSZTŐK

Fókuszált kezelőfejek
Többféle méretben elérhető a kis, kerek és a hosszirányú elváltozásokra egyaránt.

Optiscan
Az Optiscan a legfejlettebb szkennerek közé tartozik, köszönhetően az érintőképernyőjének, a könnyű karbantarthatóságának, a mintázatok sokaságának, valamint a különböző módoknak, melyekkel biztonsággal tudunk dolgozni, még erősen pigmentált területen is.

Quanta 585

Műszaki adatok

LÉZER

Dióda

HULLÁMHOSSZ

585 nm ± 6 nm

EMISSZIÓ MÓD

Folyamatos, Pulzáló, Burst

PULZUS IDŐ

0,25 - 8000 ms

FREKVENCIA

0,08 - 2000 Hz

SPOTMÉRET

0,5; 1; 1,5; 3 mm

ENERGIA

max 5 W

LÉZERFÉNY TOVÁBBÍTÁS FAJTÁJA

Optikai szál

ELEKTROMOS IGÉNY

350 VA; 100 - 240 Vac; 50 - 60 Hz

SCANNER ADATOK (opcionális)

MINTÁK SZÁMA

8 db

MAX SZKENNELÉSI TERÜLET

18 x 18 mm

SZPOTMÉRET

1 mm

LÖVÉSEK ELOSZLÁSA

Lineáris, Szétterjedő, Félig szétterjedő, VéletlenAlkalmazási lehetőségek

Vaszkuláris léziók - PremiumLaser - Multifunkciós lézerek

Vaszkuláris léziók

telangiectasia
hemangioma
pókangióma
tűzfolt
rozácea

Pigmentált léziók - PremiumLaser - Multifunkciós lézerek

Pigmentált léziók

jóindulatú pigmentált léziók
pigmentfoltok

Videó