Cégünkről

A Premium Group Kft. a Quanta System S.P.A. lézergyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. Csaknem egy évtizede foglalkozunk lézerek forgalmazásával, szervizelésével. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a kiváló ár-érték arányú készülékeink hibátlanul működnek több nagy magyarországi intézetben:

  • Bőrgyógyászati Klinika, Debreceni Egyetem
  • SZTE ÁOK Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika, Szeged
  • PTE ÁOK, Bőr-, Nemikórtani és Onkodermatológiai Klinika, Pécs
  • Csolnoky Ferenc Kórház, Veszprém
  • Dr Derm Bőrgyógyászati Anti-Aging központ, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet,Budapest

Cégünk komplett klinikai megoldásokat kínál, legyen szó egy komplett műtő vagy bőrgyógyászati praxis kialakításról, az építészeti tervezéstől a kivitelezésen keresztül az eszközök biztosításáig és berendezésig. Honlapunkon ízelítőt találhat az általunk forgalmazott eszközökről, melyeket a minőség és a megbízhatóság jegyében válogattunk össze.

Esztétikai lézerek

A Quanta 1997 óta a fény-alapú esztétikai és gyógyászati berendezések széles skálájának egyik piacvezető fejlesztője és gyártója. Egyedi értékesítési és támogatási megoldásaik lehetővé teszik az orvosok számára, hogy a számukra leginkább megfelelő energia-alapú készülékeket válasszák, egyedi igényeiknek megfelelően. Ezzel időt és pénzt takaríthatnak meg és jobb eszköz-beszerzési döntéseket hozhatnak.

A termékeinket világszerte számos felhasználási területen alkalmazzák. Néhány ezek közül: szőrtelenítés, ránctalanítás, aktív acne és acnes hegek eltávolítása, sebészeti kimetszések, lézerrel támogatott zsírleszívás, jóindulatú pigmentált és vaszkuláris léziók eltávolítása. Színes tetoválások eltávolítása, frakcionált bőrmegújítás, bőrsebészet, körömgomba kezelés, a cellulit megjelenésének csökkentése.

“Az energialapú berendezéseink az esztétikai praxis gerincét képezik. A sikeres orvosok olyan technológiákra fókuszálnak, melyek megbízhatónak, és felhasználóbarátnak bizonyulnak.”

A mai piaci környezetben legfőbb célunk, hogy profi támogatást biztosítsunk az orvos-esztétika számára. Cégünk multiplatform megoldásaival piacvezető pozícióban van, az esztétikai piacot formálja, átalakítja.

Csapatunk professzionális, felkészült és megbízható.

Berendezéseink világviszonylatban is a legjobbak között találhatók, s a legnevesebb szakemberek használják.

“Partnereinkkel együtt hiszünk abban, hogy rendelkezésünkre áll a legjobb technológia a legjobb áron ahhoz, hogy megváltoztassuk az esztétikai piacot.”

A részletekre való odafigyelés, a klinikai hatékonyságra való törekvéssel lehetővé teszi számunkra, hogy versenyre keljünk a legnagyobb multinacionális cégekkel, a legmagasabb fokú korrektséget nyújtva a piacon. A Quanta magas szintű mérnöki tudást, egyedi dizájnt, kivételes minőséget és precizitást alkalmaz az esztétikai és dermatológiai kezelések során.

A mi művészeink azok a szakemberek, akik törekszenek páciensük mesterművé alakítására. Mi pedig alázattal biztosítjuk számukra a legmegfelelőbb eszközöket.